All Items Selling for 1 coin - Started by MrKister, Mar 06 2015 05:36 PM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arrdream

Yönetici
Root Administrator
Çaylak Üye
Posted 06 March 2015 - 05:36 PM
MrKister' Alıntı:
A few years ago someone posted a query to make all items buy and sell for 1 coin. I dont know how to fix it. I tried to get around it by dropping coins from mobs but i can only get worms to drop 37000 coin.

----- Translate
Birkaç yıl önce biri, tüm eşyaların 1 coin’e alınıp satılmasını sağlayan bir sorgu paylaşmış. Bunu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Çözüm olarak yaratıklardan coin düşürmeyi denedim ama sadece solucanlardan 37.000 coin düşürebildim.

Posted 06 March 2015 - 05:51 PM
twostars' Alıntı:
Easiest to just reimport your ITEM table via the Item Importer.

----- Translate
En kolayı, **Item Importer** üzerinden ITEM tablonuzu yeniden içe aktarmaktır.

Posted 06 March 2015 - 06:01 PM
MrKister' Alıntı:
I was thinking about doing that i have been trying to fix this for a few days . I just dont like to give up :)

----- Translate
Bunu yapmayı düşünüyordum, birkaç gündür bunu düzeltmeye çalışıyorum. Sadece kolayca pes etmeyi sevmiyorum :)

Posted 06 March 2015 - 06:15 PM
twostars' Alıntı:
I mean it's either that, or set them all manually as it's really a case of data loss more than anything. Given all the data's in the client, ready to be imported, I don't see why you'd bother messing around trying to adjust them all (potentially incorrectly) instead of just importing the original data -- or restoring an old database backup and transferring it (but I assume you don't have a database backup, otherwise you'd have used it, no?).

----- Translate
Yani bu ya onu yapmak, ya da hepsini tek tek elle ayarlamak demek — bu aslında bir veri kaybı durumundan başka bir şey değil. Tüm veriler zaten istemcide mevcut ve içe aktarılmaya hazırken, hepsini tek tek düzeltmeye çalışıp (muhtemelen yanlış da yaparak) uğraşmanın bir anlamı yok. Bunun yerine orijinal verileri içe aktarmak çok daha mantıklı. Ya da eski bir veritabanı yedeğini geri yükleyip aktarabilirsin (ama sanırım elinde bir veritabanı yedeğin yok, yoksa çoktan onu kullanırdın, değil mi?).

Posted 06 March 2015 - 07:43 PM
MrKister' Alıntı:
im importing now its gonna take awhile an no idont have a db backup. Thnx for the quick reply

Worked like a charm. That new item importer is a beast

----- Translate
Şu an içe aktarıyorum, biraz sürecek. Ve hayır, elimde bir veritabanı yedeği yok. Hızlı cevap için teşekkürler.

Mükemmel çalıştı. Yeni item importer tam bir canavar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri