ÜCRETSİZ! | OM Kişisel Web Site Yazılımı - PHP 8.4 - Tamamen Yönetim Panelli!

MamiVEVO

Yönetici
Süper Administrator
Web Developer
Çaylak Üye
paylaşım.webp

Profesyonel, kullanıcı dostu ve tamamen kontrol edilebilir bu yazılım, kişisel web sitesi ihtiyaçlarınız için ideal bir çözüm sunuyor. Her ayrıntıyı tek bir yönetim panelinden kolaylıkla yöneterek, web sitenizi dilediğiniz gibi şekillendirin!

You must reply in the thread to view hidden text.

İndirme Linki:

1f4bc.png
Özellikler ve Kolay Kullanım:
  • Yönetim Paneli ile Tam Kontrol
    Web sitenizin her köşesini yönetim panelinden kolayca kontrol edebilirsiniz. İçerik ekleme, düzenleme veya silme gibi tüm işlemler tek tıkla gerçekleştirilebilir, böylece siteniz üzerinde tam kontrol sahibi olabilirsiniz.
  • Esnek İçerik Yönetimi
    Yazılar, görseller, menüler ve daha fazlasını yönetim paneli sayesinde kolayca düzenleyebilir veya kaldırabilirsiniz. Artık site güncellemeleri için teknik bilgiye ihtiyaç duymadan içeriklerinizi güncelleyebilirsiniz!
  • SEO Uyumlu Yapı
    Her sayfanın SEO ayarlarını yönetim paneli üzerinden optimize edin. Arama motorlarında daha görünür hale gelerek ziyaretçi trafiğinizi artırın!
  • Sınırsız Güncelleme ve Bakım Kolaylığı
    İster tasarımlarda değişiklik yapın, ister içerikleri yenileyin. Yönetim paneli sayesinde güncellemeler sorunsuzca gerçekleşir. Esnek yapı sayesinde istediğiniz zaman yeni alanlar ekleyebilir veya mevcut alanları kaldırabilirsiniz.
  • Güçlü Güvenlik Önlemleri
    Verilerinizi koruyan gelişmiş güvenlik önlemleri ile sitenizin güvenliğini en üst düzeyde tutun. Yönetim paneline sadece yetkili kişiler erişebilir.
2728.png
Kullanıcı Dostu Arayüz
Hem kullanıcılar hem de site yöneticileri için sade ve şık bir tasarım sunulmuştur. Ziyaretçiler web sitenizde kolayca gezinebilir, yönetim paneli üzerinden sitenizi zahmetsizce kontrol edebilirsiniz.

1f464.png
Kişiselleştirilebilir Alanlar
Hakkımda sayfası, portföyünüz ve iletişim bilgilerinizi dilediğiniz gibi özelleştirin. Web sitenizin her bölümü sizin tarzınızı yansıtacak şekilde düzenlenebilir.

1f3a8.png
Modern ve Profesyonel Tasarım
Yazılım, estetik ve profesyonel bir görünümle geliştirilmiştir. Her içerik, profesyonel imajınızı en iyi şekilde yansıtır.

1f310.png
Kendi Kişisel Web Sitenizi Yönetmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı!

Geri