Berna
Çaylak Üye
00:00 Saatinin Koruyucu Meleklerle Anlamı
Melekler, bir döngünün sonuna geldiğinizi gösteriyorlar; bu son, bir yeniden doğuşu müjdeliyor. Hayatınızda, özellikle manevi düzeyde yeni bir aşama yaşayacaksınız. Melekler, kutsallıkla ilgili metinler veya belgelerle birlikte, kehanet sanatlarıyla ilgili çalışmalarınızda da size yardımcı olacaklar. Önemli bir uyanış yaşayacaksınız, belki de bir vahiy!
72 melekle çalışırken, mevcut olan herhangi bir şekilde meditasyon yapmalısınız. Bu, bazen bunaltıcı olabilen içsel diyalogunuzu kontrol etmenizi sağlayacaktır. Eğer bir adım daha ileri giderseniz, zihinsel bir huzur durumuna bile ulaşabilirsiniz.
00:00 saati, çevrenizde büyük güçlerin çalıştığını söylüyor. Şu anda hayatınızın bazı yönlerini kontrol etmenin zor olduğunu hissedebilirsiniz, ancak bu durum sonsuza kadar devam etmeyecek. Sonunda, ne yazık ki her zaman pozitif bir şekilde kendini göstermeyen enerjileri kontrol etmeniz gerekecek. Bunu yapamıyorsanız, meleklerden yardım isteyin ve size etrafınızdaki kötü ruhlara karşı gerekli korumayı sağlayacaklardır.
Bu çift saat, ayrıca, size yakın birinin artık ulaşılabilir olmayabileceği konusunda sizi uyarmaya çalışıyor. Aynı zamanda bir tür fedakarlığı da vurguluyor. Sizi zarara sokacaksa, sizden isteneni veya sunuleni kabul etmeyin. Diğerlerine yardım etmelisiniz, bunda şüphe yok ama kendi ihtiyaçlarınızı da düşünmelisiniz!